Hele sommeren kan dere få fantastiske priser på turer med Verdensarvbussen i Notodden og Rjukan, sammen med overnatting, 3-retters middag og frokost. Bo på hotellrom med preg av historier fra verden over, opplev verdensarven og Industri-eventyret som satte Notodden, Tinn og Rjukan på UNESCOs verdensarvsliste!

Priser fra 1239,- i dobbeltrom!  

2-timers guidet tur på Notodden med overnatting, to-retters middag og frokost:  
1239,- pp i dobbeltrom
1539,- enkeltrom

8-timers guidet tur gjennom hele Industriarven, Notodden, Rjukan og Møsvatn, med overnatting, to-retters middag og frokost: 
1489,- pp i dobbeltrom
1789,- enkeltrom 

Se mer info under bildene..

Vann.jpg

Turer fra resepsjonen:

VISSTE DU AT om du er medlem av DNT får 10% på De Historiske? Vi foreslår en tur til Sigridsbu, Eriksbu og/eller Selsli, og tilbring siste natten på hotell!

Buvannet

Buvannet

FRA RESPESJONEN kan dere vandre rundt Buvannet eller dra på oppdagelsesferd langs elver til fossefall. Vil dere heller slappe av og ta en dag på stranden er det mulighet til å gå, kjøre eller leie kano for å ta seg bort til en flott liten sandstrand rett i nærheten.

Utsikten fra Sigridsbu

Utsikten fra Sigridsbu

KUN 10 MINUTTERS kjøretur fra Historiske Søstrene Storaas Hotell ligger flotte Blefjell. Her er mulighetene flere og nivåer som passer de fleste. Spør i resepsjonen om turmulighetene.

 

Send oss en forespørsel her:

Navn *
Navn