Dette sier våre kunder om oss

 
ecit-logo-webside.png
Gjennom Bookkeeper og senere ECIT har vi brukt Søstrene Storaas på flere arrangementer, det siste, og hittil største, er en ansattsamling i Krakow for 350 deltagere 1-4 november 2018. Søstrene Storaas har ledet arbeidet fra start til mål på en særdeles tilfredsstillende måte og tilbakemeldingene fra deltagerne er udelt positive. Jeg vil spesielt trekke frem følgende forhold:
• Storaas sin vilje og evne til å forstå hvorfor vi drar på tur sammen, herunder forstå hva som er vår strategi, hvilken kultur vi ønsker å bygge
• Storaas sin evne til å foreslå foredrag og kulturelle innslag som passer inn i rammen, og som er med på å skape en rød tråd sammen med de faglige innlegg vi selv står for
• Storaas sin evne til å være i forkant på alle forhold slik at logistikk og flyt i arrangementet fungerer 100% perfekt
• Storaas sine ansatte er alltid tilgjengelige, alltid serviceinnstilt, uten å være påtrengende og uten å være for synlige

Jeg gir Søstrene Storaas og alle de ansatte der mine beste anbefalinger. De leverer service, opplevelse og kultur på høyeste nivå!
— Eivind A Norebø, Administrerende Direktør Bookkeeper/ECIT

Jatak .png
Vi er strålende fornøyde med turen; alt fra organisering, opplegg, hotell, restauranter, museum og mat til gaider og informasjon. For ikke å snakke om været! Sommer i oktober! Tusen takk for jobben dere har gjort for oss. Du skal ikke se bort fra at vi tar kontakt igjen ved en senere anledning!
— Solbjørg Farstad Bergene, Jatak Alfa Tre

Volmax.png
Volmax har benyttet Søstrene Storaas som vår samarbeidspartner i gjennomføring av både kunde- og ansatte-arrangementer i forbindelse med vårt 20-års jubileum i 2017. Jeg kan med stor trygghet anbefale Søstrene Storaas som samarbeidspartner til andre, og er trygg på at Volmax vil bruke Søstrene Storaas i fremtiden på ulike arrangementer.
— Erik Edler-Woll, Markedsdirektør, Volmax AS

Vintervoll.png
Vintervoll 70 års jubileumstur 22.-24.sept 2017. «Vi hadde store forventninger, men de ble overgått til de grader. Mange var storfornøyde etter fredagens oktoberfest og trodde toppen var nådd, men jubileumsfesten i Saltgruvene på lørdag tok virkelig kaka. Tilbakemeldingen fra de ansatte er unisont overveldende.»
— Stian Østerlie, Administrerende direktør, Vintervoll AS


Elnettgruppen.png
Vi kan gi gode karakterer når man er ute etter noe unikt
— Morten Traaholt, Adm. Direktør, Elnett gruppen

Bdo.png
Vi følte oss svært vel ivaretatt og Storaas hadde full kontroll på arrangementet.
— Ole Herman Nordby Regionleder/statsautorisert revisor, BDO Drammen & Holmestrand

opak.png
Samarbeidet varte i over ett år, fra en idefase til et prikkfritt gjennomført arrangement. Vi opplevde kunnskap, lang erfaring og et sterkt engasjement, kombinert med profesjonalitet og en ambisjon om å levere noe varig.
— Jan Henry Hansen, Adm.dir. / Sivilingeniør, OPAK

tv2.png
At TV2, for more than a decade, we have had the benefit of Jarle’s – and his daughters – advice, organisation, company and guidance on the annual trip to Norway that we have for our most important programme and film suppliers. Over the years we have visited Kirkenes in the north, Kristiansand in the south, Roros in the east, Stavanger in the west, and places in-between including Storaas headquarters where we have learnt to paint and to cook.
Each trip we have had has been full of fascinating and informative experiences – all organised by Jarle and his merry daughters.
— John Ranelagh, Head of acquisition, TV 2

pg.png
PG 90 års jubileum , 150 personer til Gdansk. «Vi opplevde Søstrene Storaas event & reiser som effektive, strukturerte og kreative. De tok uforutsette hendelser på strak arm og vi ble godt ivaretatt. Anbefales på det sterkeste.
— Tom Nielsen, Adm. Direktør, AS Pettersson & Gjellesvik

søbstad.png
Søbstad AS 50 års jubileumstur til Krakow, 200 personer. Selve turen var en drøm fra start til mål, flotte hoteller, restauranter med sjel og god mat og service, perfekte dagaktiviteter med god logistikk og gjennomføring.
— Dag Søbstad & Steinar Søbstad

jolstad.png
135 personer til Berlin. Søstrene Storaas event & reiser hjalp oss å arrangere årets medarbeidertur, som i år gikk til Berlin. Vi ønsket en turarrangør som kunne tilføre noe nytt og spennende. Det gjorde de! At de også har kontroll på detaljene er en selvfølge.
— Jan Willy Løken, administrerende direktør, Jølstad begravelsesbyrå

venteleo.png
Søstrene Storaas event & reiser får mine sterkeste anbefalinger dersom din bedrift skal arrangere en gruppereise/ premietur for egne ansatte eller samarbeidspartnere.
— Steinar Petersen, Salgssjef forhandlersalg, Ventelo

kinnarps.png
Kick off for 200 personer: «Storaas er lett og fleksibel å jobbe sammen med, og ved hjelp av de ble arrangementet det vi ønsket oss med mye kunnskapsdeling, god stemning, god mat og mye moro.
— Liv Tveter, Adm. Direktør, Kinnarps AS