vin.jpg

The Storaas Sisters


Capable Women.  Personal Stories of Adventure

SCROLL DOWN

The Storaas Sisters


Capable Women.  Personal Stories of Adventure

 

Hotel, event & travel.

The Storaas sisters were not brought up.  Instead they were sent out - to explore the world!

When they returned home, they took over the family guesthouse.

The Storaas sisters are passionate about offering their guests what they themselves have inherited:

Home-baked bread, the warmth of family and personal stories of adventure

 

 
vin.jpg

Experiences


with Storaas Sisters event & travel, across the world or at our own hotel.

Experiences


with Storaas Sisters event & travel, across the world or at our own hotel.

søstrene storaas hotell  I Jondalen, ikke langt fra Kongsberg i naturskjønne omgivelser ligger Søstrene Storaas hotell. Hos oss arrangeres blant annet kurs- og konferanser for opptil 200 personer, bryllup, konfirmasjoner, dåp og jubileer.  Eller så kan du slappe av og pirre smaksløkene med smakfull mat fra vårt eget kjøkken i kombinasjon med lange fot- eller skiturer på fantastiske Blefjell.

søstrene storaas hotell

I Jondalen, ikke langt fra Kongsberg i naturskjønne omgivelser ligger Søstrene Storaas hotell. Hos oss arrangeres blant annet kurs- og konferanser for opptil 200 personer, bryllup, konfirmasjoner, dåp og jubileer.

Eller så kan du slappe av og pirre smaksløkene med smakfull mat fra vårt eget kjøkken i kombinasjon med lange fot- eller skiturer på fantastiske Blefjell.

event Eller firmafest?  Enten det er et jubileum, en lansering eller en konferanse som står for tur hjelper vi til med å skreddersy arrangementet. Helt fra idè til gjennomføring. Sammen blir vi enige om en perfekt lokasjon eller destinasjon. Spør oss – vi har mange spennende forslag og referanser.

event Eller firmafest?

Enten det er et jubileum, en lansering eller en konferanse som står for tur hjelper vi til med å skreddersy arrangementet. Helt fra idè til gjennomføring. Sammen blir vi enige om en perfekt lokasjon eller destinasjon. Spør oss – vi har mange spennende forslag og referanser.

Kunde- eller firmatur?  I nye omgivelser, gjennom felles opplevelser og utfordringer skapes ofte sterkere relasjoner. En unik mulighet til å inspirere, motivere og belønne ansatte eller kunder. Latteren sitter løst og sammen skapes gode minner og ny entusiasme – som varer lenge.

Kunde- eller firmatur?

I nye omgivelser, gjennom felles opplevelser og utfordringer skapes ofte sterkere relasjoner. En unik mulighet til å inspirere, motivere og belønne ansatte eller kunder. Latteren sitter løst og sammen skapes gode minner og ny entusiasme – som varer lenge.