
Grillmenyer
Bli en grillmester med vår pølsefest-meny, eller la oss ta jobben med våre Lille grill- og Helgrilling-menyer
-
Varmmat
To hjemmelagde pølser fra eget pølsemakeri, kan leveres ferdig oppvarmet eller kalde, klare til oppvarming (allergener: hvitløk)
Kaldmat
Gårdssalat (allergener: valnøtt, melk, sjalottløk og hvitløk)
Coleslaw (allergener: egg, sennep og sitrus)
Potetsalat, melkefri (allergener: egg, sennep og gressløk)
Marinert rødløk (allergener: rødløk)
Pølsebrød (allergener: gluten)
Lompe (allergener: gluten)
Tilbehør
Tomat- og agurksalsa (allergener: kepaløk og hvitløk
Ertemole (allergener: sitrus og rødløk)
Ketchup
Grov sennep (allergener: sennep)
-
Varmmat
Okseculotte (allergener: fugl, sitrus og hvitløk)
Urtemarinert kyllinglår med urter fra hagen (allergener: fugl, hvitløk)
Bratwürst fra Storaas Gård* (allergier: hvitløk)
Bakt potet
Grillet padron-paprika (allergener: hvitløk)
Kaldmat
Gårdssalat (allergener: valnøtt, melk, sjalottløk og hvitløk)
Coleslaw (allergener: egg, sennep, sitrus)
Vår tabbouleh-vri med couscous og mynte fra hagen (allergener: gluten, sitrus, rødløk og gressløk)
Hjemmelaget brød (allergener: gluten)
Tilbehør
Rømmedressing med urter fra hagen (allergener: melk og gressløk)
BBQ-saus med chili fra hagen (sulfitt, soya, eddik, sennepsfrø, sesam, selleri, melk)
Ketchup
Grov sennep (allergener: sennep)
Ved Lille grill-meny vil leie av kokk fra kr 3900 tilkomme. Dette inkluderer 5 timer, iberegnet reisetid fra Søstrene Storaas hotell.
-
Varmmat
Helgrilling: velg mellom svin eller lam (allergener: hvitløk)
Hjemmelaget pølse fra eget pølsemakeri (allergener: hvitløk)
Ratatouille (allergener: løk og hvitløk)
Bakt potet
Kaldmat
Gårdssalat (allergener: valnøtt, melk, sjalottløk og hvitløk)
Potetsalat, melkefri (allergener: egg, sennep og gressløk)
Bakt betesalat med rista frø (allergener: sitrus og hvitløk)
Marinert rødløk (allergener: rødløk)
Hjemmelaget brød (allergener: gluten)
Tilbehør
Tomat- og agurksalsa (allergener: kepaløk og hvitløk
Ketchup
Grov sennep (allergener: sennep)
BBQ-saus med chili fra hagen (sulfitt, soya, eddik, sennepsfrø, sesam, selleri, melk)
Rømmedressing med urter fra hagen (allergener: melk og gressløk)
Ved helgrilling vil leie av kokk fra kr 3900 tilkomme. Dette inkluderer 5 timer, iberegnet reisetid fra Søstrene Storaas hotell.
Lille grill-meny og helgrilling leveres kun med grill-kokk. Se priser og informasjon lenger ned på siden eller under hver meny.
*Storaas Gaard er gården rett bak hotellet, her har vi egen kjøkkenhage, griser, sauer og høner hele sommeren, og ingredienser herfra brukes i alle våre menyer så langt det rekker.
Om allergier, levering og priser på innleie
Allergier:
Alle våre menyer er markert med allergener jfr. krav om merking av de 14 vanligste allergifremkallende ingrediensene. (Link til NAAF i eget vindu). I tillegg opplever vi til stadighet allergi mot løk, derfor har vi valgt å merke disse. Har du en allergi ber vi deg si ifra ved booking så vi kan tilpasse.
Levering, faste priser i Kongsberg og omegn:
Kongsberg sentrum (postnr: 3609-3613, 3615-3616) og Jondalen: 565,-
Kongsberg postnr 3608, 3619 og 3614 (utover Jondalen): 865,-
Utover dette 20,- pr km
Bompenger kommer i tillegg
Priser og innleie:
Dekketøy, bord, stoler og alt du måtte trenge kan leies av oss. Vi setter opp tilbud etter deres ønske
Vi kan skreddersy menyer etter deres ønske.
Alle catering-menyer kan også serveres på Søstrene Storaas hotell dersom du ønsker at vi skal ta oss av alt. Gi beskjed så setter vi opp et tilbud til deg.
Personell: Hovmester kan leies av oss for 725,- pr time og servitører for 625,- pr time + tillegg etter statens satser. For å sikre matkvalitet leier vi alltid ut hovmester ved bestilling av helgrilling eller ved bryllup og større arrangementer. Kokker har en minstepris på kr 3900.
Ved leie av personell til ditt selskap vil det tilkomme et merverdi-tillegg på Pølsefest-menyen tilsvarende statens satser og jfr. merverdiavgiftsloven. For deg vil dette bety at det vil komme et tillegg på 10% slik at vi får dekket den lovpålagte skatten vi får når bestillingen endrer seg fra en ren mat-leveranse til en serverings-leveranse. Det samme gjelder ved innleie av kokk.