Den store dagen

Bryllup er en stor dag. La oss ta oss av det praktiske mens dere senker skuldrene og nyter dagen.
Tre av Søstrene Storaas har holdt bryllupsfest på hotellet,
så vi vet hvordan skape den gode stemningen for både brudepar og gjester.
Spør oss om gjerne råd!

 
Vinterbilder levert av  Fluid Photography

Vinterbilder levert av Fluid Photography

Kapasitet

Bespisning: 5-200
Overnatting: 114 på hotell og hytter, muligheter for å få et helt hotell for dere selv.

Lokaler

bryllupssalmedfolk.png

Låven

Hva med et ekte låvebryllup. I vår nyoppussede låve har vi plass til 90 personer på runde bord (ved bruk av mindre bord helt øverst er 100 personer maks kapasitet), 120 personer på to langbord.

Det er også mulighet for å ha en romantisk vielse her.

Salbilde-02.jpg

Storsalen

Dette er vår største festsal med plass til 120 personer på runde bord eller opptil 200 personer på rektangulære småbord. Passer for den store festen!

Edouards vinstue

Her er det plass til inntil 75 personer i E-bord, 60 personer på småbord eller 50 personer på runde bord.

 

Menyforslag

bryllupsmiddagen.png

Til låvebryllup eller catering

Forrett: Laks og røyetartar, røyen er fra Fyresvatten i Telemark, servert med pisket rømme.
Hovedrett: Helgrillet svin eller lam, serveres sammen med grillet bratwurst, sommerlig salat, ovnsbakte poteter og rødvins-sjy.
Dessert: Tilslørte jordbærpiker

dessert.png

Til bryllup i hovedhuset

Forrett: Norsk sjøkreps med brunet sitrussmør, agurk og lefsechips
Hovedrett: Langtisdmørnet norsk indrefilet av okse, sellerirot puré, whisky glasert gulrot, saltbakt amadinepotet og kremet grønnpeppersaus.
Dessert: Mørk sjokoladedrøm med hjemmelaget bringebærsorbet

Kontakt oss

Navn *
Navn
Ta kontakt med Else Storaas ved å sende inn via skjema, else@storaas.no eller 478 75 323 for spørsmål om priser og omvisning.

Ta kontakt med Else Storaas ved å sende inn via skjema, else@storaas.no eller 478 75 323 for spørsmål om priser og omvisning.