Marthe og Martins bryllup: Et eventyr i hjertet av Søstrene Storaas

“Alt gikk på skinner, og vi kunne bare nyte dagen,” Marthe og Martin

Skrevet av: Else Haug Storaas

Foto: Lydia GP Photography

Brudepar går langs et jorde

Noen møter setter spor – og samtalen jeg hadde med Marthe og Martin om bryllupet deres var nettopp et slikt øyeblikk.

Som eier og markedsdirektør ved Søstrene Storaas er det alltid inspirerende å høre hvordan gjestene opplever stedet vårt, og denne gangen fikk jeg virkelig kjenne på stolthet og takknemlighet.

Et sted som speiler dem

Marthe og Martin fortalte at de ønsket seg et bryllup som gjenspeilet hvem de er – med natur, kortreist mat og en avslappet atmosfære. De fant oss via Google og ble tiltrukket av visjonen vår og fleksibiliteten vi tilbyr. Det varmer å høre at de følte seg godt mottatt allerede fra første henvendelse.

Vielse ved vannet – med naturen som ramme

De valgte å ha vielsen ved vannet, og det var tydelig at naturen betydde mye for dem. At vi kunne tilby en solid backup-løsning ved dårlig vær ga dem trygghet, og nærheten til hotellet gjorde logistikken enkel. Hele helgen ble preget av lave skuldre og ro – akkurat slik vi ønsker det skal være.

Det var også nærheten til naturen som gjorde at valget av lokale falt på Flisloftet:

«Vi falt for luftigheten i lokalet. Ikke minst veggen med vinduer som tok lyset og naturen inn. Det passet også utrolig bra av vi kunne ha både middag og fest på samme sted, det fungerte så godt.»

Med den varme sommeren vi har hatt i år passet det jo også veldig bra med nattbad i Buvannet som avslutning på en magisk kveld.

Tre dager til ende ble en hit

Marthe og Martin forteller, «ved å invitere gjestene allerede fra fredag fikk alle tid til å snakke sammen, slik at både vi og gjestene kunne senke skuldrene og slappe av før den store dagen. Bli-kjent-aktiviteten ble et positivt bidrag til å sette stemningen for helgen.

Det var så herlig å høre hvordan latteren satt løst og hvordan folk virkelig bød på seg selv.»

Jeg blir så glad når brudepar inviterer gjestene til fredagen, det gjør virkelig noe med stemningen. Programmet kan være så enkelt som bare en røff middag, og gjerne en liten aktivitet, men resultatet blir gode samtaler og enda mer latter hele helgen gjennom. For Marthe og Martin arrangerte vi en bli-kjent-aktivitet som også tok gjestene rundt på området så de var godt orientert før lørdagen.

Planleggingsprosessen – gode overlapper og profesjonelt gjennomført

Av brudeparet var det Marthe hadde hovedansvaret for planleggingen, og hun samarbeidet tett og godt med Linn Helen, vår bryllupsansvarlig. Som alle andre så må også bryllupsansvarlige ut i ferie de også, og da var det vår bookingansvarlig, Robert, som tok over stafettpinnen og selve gjennomføringen.

Med mange års erfaring som restaurantsjef var de i trygge hender og roste samarbeidet med både Linn Helen og Robert. Vi er heldige som har et godt team med så mye erfaring og hjerte for det vi gjør.

Mat med mening

Både gjestene og Marthe og Martin satte pris på maten vår med mange av våre egne råvarer på menyen. Valget falt blant annet på svinekjøtt fra våre frilandsgriser til hovedrett – det falt i smak. Det er mye tid og omsorg som går inn i våre retter før de havner på tallerkenen, så dette varmet ekstra mye.

«Det var også flott at vi kunne ta med egne kaker til kakebordet. Det er det ikke alle steder som tillater og var en detalj som var viktig for oss. Slik kunne vi ta med oss familietradisjoner og minner fra barndommen inn i bryllupsfeiringen.»

En varm anbefaling

Marthe og Martin beskrev bryllupet sitt som et eventyr og sitt drømmebryllup.

– “Alt gikk på skinner, og vi kunne bare nyte dagen,” sa de.

For meg er det den største bekreftelsen på at vi gjør noe riktig. Tusen takk for tillitten.

Skrevet av: Else Haug Storaas