Julebord i Kongsberg

Gode samtaler servert med hjemmelaget og egenprodusert mat

Visste du at på en julebordsbuffet går ofte mye av kaldmaten til spille?

For å minske matsvinnet har vi derfor byttet ut kaldmaten med en hjemmelaget forrett.

Hovedrett og dessert er tradisjonell jule-buffet med alt som hører julen til.

Svinekjøtt og pinnekjøtt er fra frittgående dyr fra egen gård og videreforedlet i vårt pølsemakeri.

Dersom vi må supplere med annet kjøtt, bruker vi kun norske leverandører.

Se meny og pakker under, eller send oss en forespørsel for priser og skreddersydde tilbud.

Søstrene Storaas, et landlig hotell i Kongsberg, 20 minutter fra bykjernen omgitt av vakker natur.

Våre spesialiteter

Velg mellom tradisjonell julemat på ekte Søstrene Storaas-vis med råvarer av topp kvalitet fra egen gård og hjemmelagde smaker, eller en herlig tre-retter for dere som har lyst på noe annet enn ribbe og pinnekjøtt.

Hele selskapet velger samme meny, men vi tilpasser etter allergier ol. 𝙠𝙤𝙨𝙩𝙣𝙖𝙙𝙨𝙛𝙧𝙞𝙩𝙩.

På Søstrene Storaas er 𝗲𝗴𝗲𝘁 𝗹𝗼𝗸𝗮𝗹𝗲 𝗮𝗹𝗹𝘁𝗶𝗱 𝗶𝗻𝗸𝗹𝘂𝗱𝗲𝗿𝘁 i prisen, så du og dine kolleger og venner kan nyte mat og gode samtaler i fred og ro.

Søstrene Storaas, Eventyr hele året!‎

Eget lokale alltid inkludert

Fest i Kongsbergs storstue

Smeltehytta byr på tradisjoner, her kjører vi tradisjonelt julebord med både kalde og varme retter, selvfølgelig på Søstrene Storaas vis med mye fra egen gård, blant annet ribbe fra egne frittgående griser. Du kan virkelig smake forskjellen!

Noe annet enn ribbe og pinnekjøtt? Også på Smeltehytta kan dwere velge vår festmeny.

Smeltehytta eies av Norsk Bergverksmuseum og driftes av oss. Lokalleie er inkludert i prisen. 

Les mer om Smeltehytta

Glade griser gir glade gjester

“God dyrevelferd er viktig. Vi pleier å si at glade griser gir glade gjester.”

- Solveig Storaas, daglig leder for Søstrene Storaas hotell.

“Hos oss har de veldig stor plass og mulighet til å løpe fritt rundt. Disse løper 100 meteren på ti blank! Du skal virkelig slite med å holde følge. Vi ser også at hotellets gjester synes det er stor stas å besøke de nede i innhegningen, det bidrar til en ekstra dimensjon når de senere får servert juleribbe eller pølser fra pølsemakeriet vårt.”