
Åpen restaurant
Åpningstider, 08.jul til 04.aug:
Lunsj: 12.00-15:00 tirsdag til fredag
Middag: 18:00-20:00 tirsdag til fredag, men må forhåndsbookes
Lørdag, søndag og mandag er restauranten stengt for andre enn hotellets gjester.
Kjøkkensjef Frederic Caraes inviterer
Frederic kom til oss i 2018 og har blant annet erfaring fra Michelin-restaurantene La Bonné Etape, Provence, og Michel Sarran, Toulouse. Dagens 7-retter har han og teamet satt sammen basert på lokale råvarer og gode teknikker med egenproduserte urter og blomster fra vår egen hydroponiske* hage.
*på gården bak hotellet har vi både utendørs og innendørs kjøkkenhage. Innendørs er en hydroponisk hage som betyr at plantene vokser i vann under LED-belysning og næringen sirkulerer i vannet.
Lunsjmeny
Middag - må forhåndsbookes
Dagens middag settes av vårt fantastiske kjøkken ledet av Frederic Caraes, etter vår matfilosofi med egenproduserte og lokale råvarer. Våre hotell-gjester prioriteres alltid i restauranten, så book tidlig for å sikre deg et herlig måltid, det kan bli fullbooket.
Priser:
2-retter: 625,-
3-retter: 725,-
Allergi eller andre tilpasninger? Si ifra på forhånd så tilpasser vi uten ekstra kostnad. Vi ligger avsides til og et stykke fra nærmeste butikk, derfor er vi avhengige av å vite hva vi skal tilpasse til så tidlig som mulig.







