
Sommer-restaurant
20 minutter fra Kongsberg
Åpningstider, 01.juli til 08.august
Lunsj: 12.00-15:00 mandag til fredag, og søndag
Middag: 18:00-20:00 mandag til fredag, og søndag. Må forhåndsbookes.
Unntak:
søndag 13.juli er det ikke middagsservering
lørdager er restauranten stengt for andre enn hotellets gjester
Lunsjmeny
Middag, må forhåndsbookes
Dagens middag settes av vårt fantastiske kjøkken ledet av Frederic Caraes, etter vår matfilosofi med egenproduserte og lokale råvarer. Våre hotell-gjester prioriteres alltid i restauranten, så book tidlig for å sikre deg et herlig måltid, det kan bli fullbooket.
Priser:
2-retter: 625,-
3-retter: 725,-
Allergi eller andre tilpasninger? Si ifra på forhånd så tilpasser vi uten ekstra kostnad. Vi ligger avsides til og et stykke fra nærmeste butikk, derfor er vi avhengige av å vite hva vi skal tilpasse til så tidlig som mulig.
Kjøkkensjef Frederic Caraes inviterer
Frederic kom til oss i 2018 og har blant annet erfaring fra Michelin-restaurantene La Bonné Etape, Provence, og Michel Sarran, Toulouse. Hver dag setter han og teamet sammen basert på lokale råvarer og gode teknikker med egenproduserte urter og blomster fra vår egen hage og hydroponiet*.
*på gården bak hotellet har vi både utendørs og innendørs kjøkkenhage. Innendørs er en hydroponisk hage som betyr at plantene vokser i vann under LED-belysning og næringen sirkulerer i vannet.