Vi, Søstrene, har alltid vært glad i å feire! Enten det var hjemme på gården i forbindelse med bursdager, eller ute i verden i forbindelse med ferie. Felles for disse feiringene er at vi alltid gjennomfører en lagkonkurranse eller aktivitet før et felles måltid. Det er kreative øvelser hvor gjestene gir alt og engasjementet er stort, men så lander vi alle sammen til en felles middag etterpå med nydelig hjemmelaget mat og god drikke. 

KLASSISK teambuilding  Praktiske øvelser som går på å samarbeide på forskjellige måter. Gjennomføres i skogen eller på tunet avhengig av vær, ønske og antall. 

KLASSISK teambuilding

Praktiske øvelser som går på å samarbeide på forskjellige måter. Gjennomføres i skogen eller på tunet avhengig av vær, ønske og antall. 

gårdsaktiviteter  Med utspring fra Moen gård og i riktige omgivelser tar vi deg med tilbake i tiden. Med mye lek og litt alvor går lagene med stolthet og mot i gang med tvekamper.

gårdsaktiviteter

Med utspring fra Moen gård og i riktige omgivelser tar vi deg med tilbake i tiden. Med mye lek og litt alvor går lagene med stolthet og mot i gang med tvekamper.

Leirdueskyting  Bli med en av våre skarpskyttere og prøv dere på leirduene våre.

Leirdueskyting

Bli med en av våre skarpskyttere og prøv dere på leirduene våre.

ut på tur  Ta aperitiffen ute! Om sommeren tar vi dere med ned til Buvannet, om vinteren på trugetur opp til Gapahuken. Vi serverer hjemmelaget skinkesnacks med godt drikke til. 

ut på tur

Ta aperitiffen ute! Om sommeren tar vi dere med ned til Buvannet, om vinteren på trugetur opp til Gapahuken. Vi serverer hjemmelaget skinkesnacks med godt drikke til. 

Blefjell   Søstrene Storaas hotell ligger idyllisk til ved Buvannet, og ved foten av Blefjell. Ta pausen på fjellet med flotte skiløyper om vinteren og gode stier om sommeren. 

Blefjell

Søstrene Storaas hotell ligger idyllisk til ved Buvannet, og ved foten av Blefjell. Ta pausen på fjellet med flotte skiløyper om vinteren og gode stier om sommeren. 

Øl- og vinsmaking  Øl er i tiden, hos oss kan du smaker deg frem og høre spennende foredrag om forskjellige ølsorter. Vi har også lang erfaring med vin og setter gjerne opp en smaking eller bare en sosial aperitiff.  

Øl- og vinsmaking

Øl er i tiden, hos oss kan du smaker deg frem og høre spennende foredrag om forskjellige ølsorter. Vi har også lang erfaring med vin og setter gjerne opp en smaking eller bare en sosial aperitiff.  

"Lag din egen fest"  Her går dere sammen med profesjonelle kunstnere og lager deres egen fest. Noen lager underholdning, noen lager kunstverk og noen dekorerer bordene. Tidligere har vi brukt bl.a. Finn Schjøll og Nicolay Ramm som aktivitetsledere. Alltid mye moro!

"Lag din egen fest"

Her går dere sammen med profesjonelle kunstnere og lager deres egen fest. Noen lager underholdning, noen lager kunstverk og noen dekorerer bordene. Tidligere har vi brukt bl.a. Finn Schjøll og Nicolay Ramm som aktivitetsledere. Alltid mye moro!

"Skreddersydde aktiviteter"  Finner du ikke det du leter etter? Ta kontakt så skreddersyr vi aktiviteter til dine ønsker.

"Skreddersydde aktiviteter"

Finner du ikke det du leter etter? Ta kontakt så skreddersyr vi aktiviteter til dine ønsker.


Som barn fikk en ofte beskjed om at en må være ute for å få ut energi.
Glem ikke at dette gjelder også for voksne.

På Søstrene Storaas hotell tar vi dere med ut i skogen rundt hotellet
eller det utføres øvelser på vårt gamle tun fra 1800 tallet.
Vi tilbyr aktiviteter fra 98,-  pluss lokaleie.

Det er også mulighet å kombinere aktiviteter med lunsj ute
i det fri uten bilstøy i Storaas sine landlige omgivelser.