Sov godt midt blant mange opplevelser!

Kongsberg byr på Sølvgruver og aktiviteter for store og små. Bli med på en togtur til Kongens gruve 342 meter under jordoverflaten og 2300 meter inn i fjellet!

Rjukan har verdensarv, Gaustatoppen og strikkhopp!

Søstrene Storaas har natur, ro og eventyrlige historier. Medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder fra sommeren 2018. Rett ved hotellet er det bademuligheter og kanoutleie, og på gården bak hotellet spankulerer det frittgående griser på gården. Spør oss om aktiviteter og muligheter i området så hjelper vi deg å booke. Velkommen hjem til oss!

Peis, bok og roser 8.jpg

Historisk middagspakke fra 1295,-pp inkluderer:  

  • Et glass aperitiff på tunet eller i baren

  • Overnatting i et av våre doble historierom, der hvert rom har vært sitt unike design

  • 3-retters middag

  • Frokost

Vandre- og fjellturer i området:

VISSTE DU AT om du er medlem av DNT får 10% på De Historiske? Vi foreslår en tur til Sigridsbu,Eriksbu og/eller Selsli, og tilbring siste natten på hotell!

Buvannet

Buvannet

FRA RESPESJONEN kan dere vandre rundt Buvannet eller dra på oppdagelsesferd langs elver til fossefall. Vil dere heller slappe av og ta en dag på stranden er det mulighet til å gå, kjøre eller leie kano for å ta seg bort til en flott liten sandstrand rett i nærheten.

Utsikten fra Sigridsbu

Utsikten fra Sigridsbu

KUN 10 MINUTTERS kjøretur fra Historiske Søstrene Storaas Hotell ligger flotte Blefjell. Her er mulighetene flere og nivåer som passer de fleste. Spør i resepsjonen om turmulighetene.

 

Send oss en forespørsel her: